BG
BG SR

Биостил-2:

За поддържане структурата и функците на кръвоносната система, 
водносолевия баланс и нормалното телесно тегло

Поддържа нормална циркулация - на артериално, венозно и капилярно ниво, особено на мозъчното кръвообращение. Това подкрепя паметовите функции и концентрацията на вниманието. Продуктът регулира и обмяната на веществата, включително водно-солевия баланс, чрез което подпомага поддържането на нормално телесно тегло; подкрепя естествената дейност на храносмилането и вегетативната нервна система и подкрепя общата обмяна на веществата.  За поддържане на работоспособността, както, здравния и естестичен ефект от различни фитнес и козметични мероприятия
Продуктът е съставен на базата на адаптирани източни рецепти, допълнени според съвременните фитотерапевтични познания. Не съдържа кофеин. Може да се съчетава с "Пресотонин", "Релаксанал", "Фитоартрин" или други хранителни добавки; а външно - с крема "Герофит".

Употреба: За лица над 12 години - 1-2 чаени лъжички дневно - еднократно сутрин или сутрин и вечер на гладно, разреден с вода или хладък билков чай.

ОПАКОВКА: Флакон 100 мл.

7,80 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
БИОСТИЛ-2
Доставка
Доставка

Всички поръчки се обработват до 7 работни дни и се доставят на следващия работен ден или според графика на Econt/Speedy.

Поръчките до офис на Econt и Speedy трябва да бъдат приети до 7 работни дни от датата на пристигане в отбелязания офис. След изтичането на този срок, поръчката се анулира и връща към подател.

В редки случаи при недостатъчна наличност на заявените продукти, може да се получи забавяне или отлагане на доставката, като клиентът се уведомява от служител на Веридия 21 за забавянето чрез обаждане по телефона. Веридия 21 не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката.

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!