РЕЛАКСАНАЛ

Релаксанал:

За поддържане функциите на централната и вегетативна нервна система,  както и на сърдечносъдовата система. За подкрепяне на нормалния сън.


Съдейства за  нормалното състояние на централната и вегетативна нервна и сърдечносъдовата система, както и за поддържането на физиологичните нива на кръвното налягане, на нормален серумен холестерол и естествена проходимост на кръвоносните съдове, особено на коронарните (изхранващи сърцето). Подпомага и хормоналното равновесие в преходните възрастови периоди. Спомага за запазване на нормалния сън. Допълнително подпомага дейността на ставите, жлъчно-чернодробната система и щитовидната жлеза.

“Релаксанал” не съдържа валериана и е подходящ при хора, имащи непоносимост към препаратите с нейно участие. Употребата на продукта не води до привикване, нито до притъпяване на паметта и реакциите. Може при необходимост да се съчетава с други хранителни добавки - "Биостил-1 или 2", "Фитоартрин", "Орексифит" и т.н.

Употреба: За лица над 12 години - по 1/2 чаена лъжичка (около 50 капки), 3-4 пъти дневно. За подкрепа на нормалния сън може да се взема само еднократно вечер, 20-30 мин. преди лягане, по 1 чаена лъжичка. Разрежда се с вода или хладък билков чай (особено №3).

ОПАКОВКА: Флакон 100 мл.

6,10 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 6,10 лв.
Моля, изберете: