BG
BG SR

РЕСПИТОНИН

Респитонин:

За поддържане на имунната и дихателната система в нормално състояние и за приспособяване към различни фактори на околната среда.


Съдържа широка гама от фитонциди и фитоантиоксиданти, които подпомагат на естественото пречистване на дихателните пътища. Продуктът подкрепя естествените имунни процеси, способства за нормалното потоотделяне. Поддържа устойчивостта срещу разнообразни фактори от външната среда.
"Респитонин" не подтиска кашличния рефлекс. Не съдържа захар и може да се прилага от диабетици, при лошо състояние на зъбите и затлъстяване. 

Употреба:За лица над 12 години - приема се по 1/2 чаена лъжичка 2-4 пъти дневно, или по 1 чаена лъжичка 1-2 пъти на ден - преди храна, винаги разреден с вода или хладък билков чай. 

ОПАКОВКА: Флакон 100 мл.

7,90 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
РЕСПИТОНИН
Доставка
Доставка

Всички поръчки се обработват до 7 работни дни и се доставят на следващия работен ден или според графика на Econt/Speedy.

Поръчките до офис на Econt и Speedy трябва да бъдат приети до 7 работни дни от датата на пристигане в отбелязания офис. След изтичането на този срок, поръчката се анулира и връща към подател.

В редки случаи при недостатъчна наличност на заявените продукти, може да се получи забавяне или отлагане на доставката, като клиентът се уведомява от служител на Веридия 21 за забавянето чрез обаждане по телефона. Веридия 21 не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката.

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!