BG
BG SR

МАГНЕЗИЙ ЗА БАНИ

МАГНЕЗИЙ ЗА БАНИ

 

За нормална устойчивост към факторите на околната среда, стресовете и възрастовите промени. За поддържане на обменния баланс в епидермиса.

Интрадермален магнезий (950 мл.) с калий, сяра, цинк, литий и стронций - за нормалното клетъчно здраве, с общохигиенни цели. Съдейства за обменния баланс и пречистването, за естествените процеси на подхранване, овлажняване и еластичност на кожата и косата. За нормална устойчивост към факторите на околната среда, стресовете и възрастовите промени. За дълготрайна жизненост и хармонизиране. С растителен глицерин и лимонена киселина, без продукти от животински произход, спирт и добавени консерванти.

Употреба. Външно. Може да се втрива директно, или да се добавя към водата за общи и частични бани, в приблизителни съотношения 30 мл. на 0,5-1 л. вода, 90 мл. на около 10 л. вода или 180 мл. за цяла вана (1 капачка = 30 мл.). Сполучливо се съчетава с крема «Ревулзофит» и хранителната добавка «Супермагнезий».

16,90 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
МАГНЕЗИЙ ЗА БАНИ
Доставка
Доставка

Всички поръчки се обработват до 7 работни дни и се доставят на следващия работен ден или според графика на Econt/Speedy.

Поръчките до офис на Econt и Speedy трябва да бъдат приети до 7 работни дни от датата на пристигане в отбелязания офис. След изтичането на този срок, поръчката се анулира и връща към подател.

В редки случаи при недостатъчна наличност на заявените продукти, може да се получи забавяне или отлагане на доставката, като клиентът се уведомява от служител на Веридия 21 за забавянето чрез обаждане по телефона. Веридия 21 не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката.

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!