BG
BG SR

БИЛКОВ КРЕМ ГЕРОФИТ

Билков крем Герофит:

За поддържане еластичността на кожата

Съдържащият се в крема “Герофит” натурален извлек от невен (извлечен по щадяща нискотемпературна технология) е богат на биологично активни вещества: каротиноиди, тритерпени, сапонини, календин, флавоноиди и др. Те благоприятно влияят върху нормалните обменни и циркулаторни процеси в кожата. Този ефект се допълва от компонентите на лавандуловото и смрадликовото етерични масла. Маслата от кипарис и мускатна савлия освен това стабилизират кожната тъкан, а ментовото масло поддържа естествената й свежест. Етеричните масла са богати на широка гама от полезни биологичноактивни вещества: терпенови въглеводороди (лимонен, алфа и бета-пинен), терпенови кислородни съединения (ментол, линалоол, 1,8-цинеол), естери (линалил ацетат), камфен, феландрен, каротиноиди, сесквитерпенови въглеводороди и др. Бадемовото и зародишевото масла съдържат есенциални мастни киселини, витамин Е и други полезни за общото добро състояние на кожата и ноктите вещества. Цялостният комплекс е подходящ за осигуряване на здрава и стегната кожа, особено на краката, както и на хубави нокти.

Употреба: Съответните кожни повърхности се третират чрез леко намазване 1-3 пъти дневно (при краката - от периферията към центъра на тялото). За препоръчване в последния случай е да последва почивка в хоризонтално положение поне за 10-15 мин. Намазаните участъци не се мият или избърсват в течение най-малко на 1 час. Когато се съчетава с билкови или бани или "Магнезий за бани", да се нанася след тях, особено вечер преди лягане. Поради отсъствието на животински и пчелни съставки, кремът може да се прилага и от лица, свръхчувствителни към тези продукти. Добре се съчетава с вътрешен прием на хранителната добавка "Биостил-2".

Крем в кутийки по 35 мл.

7,30 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
БИЛКОВ КРЕМ ГЕРОФИТ
Доставка
Доставка

Всички поръчки се обработват до 7 работни дни и се доставят на следващия работен ден или според графика на Econt/Speedy.

Поръчките до офис на Econt и Speedy трябва да бъдат приети до 7 работни дни от датата на пристигане в отбелязания офис. След изтичането на този срок, поръчката се анулира и връща към подател.

В редки случаи при недостатъчна наличност на заявените продукти, може да се получи забавяне или отлагане на доставката, като клиентът се уведомява от служител на Веридия 21 за забавянето чрез обаждане по телефона. Веридия 21 не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката.

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!