БИЛКОВ КРЕМ РЕВУЛЗОФИТ

Билков крем Ревулзофит:

За масажиране и подкрепа на естествената циркулация


Натуралният извлек от айваджива (червен корен) действа поддържащо на нормалните клетъчни структури.  Това в продукта се допълва от присъстващите в продукта етерични масла от лавандула, бор, евкалипт, босилек и хвойна. Маслата от розмарин и джинджифил освежават, а ветиверът подкрепя кожната физиология. Сусамовото масло е добър носител, способстващ за трофичните процеси. Съдържащите се в крема “Ревулзофит” екстракти и етерични масла са богати на широка гама от биологично активни вещества: терпени и терпенови алкохоли ( линалол, алфа-терпинеол, борнеол, 1,8-цинелол, гераниол, цитронелол, цинеол и др.), естери (линалил ацетат, борнил ацетат), смоли, органични киселини, алканин и други. Те взаимно допълват активността си и действат като комплекс с бързо настъпващ и дълготраен ефект. Съчетава се добре с "Магнезий за бани" и вътрешна употреба на хранителните добавки "Супермагнезий" и "Фитоартрин".
Препоръчва се за кондиционален масаж, с цел поддържане на добрата обща и спортна форма, както и за локално приложение за акупресура на биологично активни зони, според съответните указания на специалиста.

Употреба: Прилага се чрез активно втриване до пълно попиване в кожата около съответните зони, 1-3 пъти на ден, особено вечер преди лягане. Поради отсъствието на животински, млечни и пчелни съставки, кремът може да се прилага и от лица, свръхчувствителни към тези продукти.

Кремът е с 5 отличия (златни и сребърни медали) на наши и международни изложения на иновациите.

Крем в кутийки по 35 мл.

7,30 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 7,30 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка