BG
BG SR

Биотанин:

За хигиена на устната кухина


Всички ползвани в препарата "Биотанин" лечебни растения имат богата биография на ценени фитосуровини в различните страни от Изтока и Запада. Така дъбът, смрадликата, кървавичето и кръвният здравец поддържат лигавицата. Кръвният здравец освен това подкрепя имунната и кръвотворна функции, които се допълват от обновяващото свойство на сладника и лайката и стабилизиращото нормалната структура на кръвоносните съдове - на белия равнец. Мировата смола, обикновеният здравец и карамфилът са носители на едни от най-широкоспектърните фитонциди в растителното царство, а освен това карамфилът отдавна се ползва в състава на стоматологични препарати за уста. Извлекът от лечебни растения в “Биотанин” съдържа широка гама от биологично активни вещeства: галотанини, биокатехини и флобафени, флавоноида кверцетин, етерични масла, смоли, тритерпеновия сапонин глициризин, ахилеин, витамини, минерали и др. Те взаимно се допълват и действат подкрепящо върху нормалната структура и функция на устната лигавица, венците и гърлото, включително за съдействие на естествените възстановителни процеси след стоматологични манипулации. За свеж дъх.
Продуктът не съдържа синтетични лекарствени вещества, оцветители, овкусители, ароматизатори или консерванти, захар, глутен, алергогенни продукти от животински или пчелен произход. Той не води до привикване и дисбактериози. Може да се съчетава с вътрешно приложение на подходящи билкови продукти и хранителни добавки - например "Орексифит" и "Респитонин".


Употреба: "Биотанин" се прилага външно:
• За жабурене - разреден в съотношение 1 чаена лъжичка тинктура към 1 непълна супена лъжица вода или подходящ билков чай - 2 пъти дневно (сутрин и вечер);
• За гаргара – разреден в съотношение 1-2 чаени лъжички тинктура към 1 кафена чашка вода – 2-3 пъти дневно;
• В стоматологичната практика - включително без разреждане, по преценка на специалиста.


ОПАКОВКА: Флакон 100 мл.

7,50 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
БИОТАНИН
Доставка
Доставка

Всички поръчки се обработват до 7 работни дни и се доставят на следващия работен ден или според графика на Econt/Speedy.

Поръчките до офис на Econt и Speedy трябва да бъдат приети до 7 работни дни от датата на пристигане в отбелязания офис. След изтичането на този срок, поръчката се анулира и връща към подател.

В редки случаи при недостатъчна наличност на заявените продукти, може да се получи забавяне или отлагане на доставката, като клиентът се уведомява от служител на Веридия 21 за забавянето чрез обаждане по телефона. Веридия 21 не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката.

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!