BG
BG SR

Биостил-1:

За нервно-хормонален баланс, особено при жени в преходни възрасти и за подкрепяне на естествените процеси на пречистване на организма 


Подкрепя равновесието на процесите в централната и вегетативната нервна система и съня. Способства за  нормалното протичане на менструалния цикъл, естествените приспособителни процеси през менопаузата и поддържането в нормални граници на естрогените и прогестерона. Подкрепя чернодробната обмяна, включително синтеза и разграждането на хормоните и кръвотворните фактори. Поддържа естествените пречистващи процеси на нивото на черния дроб и жлъчните пътища. 
Продуктът е съставен на базата на адаптирани източни рецепти, допълнени според съвременните фитотерапевтични познания. Може да се съчетава с "Релаксанал", "Орексифит" или други подходящи фитопродукти. Външно с разредената течност може да се жабури при проблеми с венците и лигавицата на устната кухина.

Употреба: За лица над 12 години - 1-2 чаени лъжички дневно, вкл. вечер, с вода или хладък билков чай.

ОПАКОВКА: Флакон 100 мл.

6,90 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
БИОСТИЛ-1
Доставка
Доставка

Всички поръчки се обработват до 7 работни дни и се доставят на следващия работен ден или според графика на Econt/Speedy.

Поръчките до офис на Econt и Speedy трябва да бъдат приети до 7 работни дни от датата на пристигане в отбелязания офис. След изтичането на този срок, поръчката се анулира и връща към подател.

В редки случаи при недостатъчна наличност на заявените продукти, може да се получи забавяне или отлагане на доставката, като клиентът се уведомява от служител на Веридия 21 за забавянето чрез обаждане по телефона. Веридия 21 не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката.

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!