SR
BG SR

ПРЕСОТОНИН

Пресотонин:

За оптимален тонус на нервната система; за поддържане на хормонално равновесие и естествен имунитет.

 

Притежава широкоспектърен подкрепящ ефект върху различни функции на организма. Поддържа естествените функции на нервната система, сърцето, кръвоносните съдове, имунитета, жлезите и обмяната на веществата; помага за адаптиране към различни неблагоприятни въздействия от външната и вътрешната среда (адаптоген). Съдейства за половите функции у мъжа и жената. Цялостният продукт поддържа нормалните енергийни нива. Не съдържа кофеин и не предизвиква зависимост.

Употреба: “Пресотонин” се разрежда с вода или хладък билков чай. За лица над 12 години - 1/2-1 чаена лъжичка сутрин и/или на обяд, на гладно, с поне 50 мл. вода. При вечерна възбудимост се съчетава с прием на "Релаксанал" или "Биостил-1" преди сън.

ОПАКОВКА: Флакон 100 мл.

7,20 лв.
Dodaj u korpu
Molim Vas izaberite:
ПРЕСОТОНИН
Isporuka
Isporuka

Всички поръчки се обработват до 7 работни дни и се доставят на следващия работен ден или според графика на Econt/Speedy.

Поръчките до офис на Econt и Speedy трябва да бъдат приети до 7 работни дни от датата на пристигане в отбелязания офис. След изтичането на този срок, поръчката се анулира и връща към подател.

В редки случаи при недостатъчна наличност на заявените продукти, може да се получи забавяне или отлагане на доставката, като клиентът се уведомява от служител на Веридия 21 за забавянето чрез обаждане по телефона. Веридия 21 не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката.

Slični proizvodi
Brza porudžbina Bez registracije
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!