SR
BG SR

ФИТОАРТРИН

Фитоартрин:

За поддържане на нормалните функции на опорно-двигателния апарат. 

Подкрепя обмяната на веществата и структурата на съединителната тъкан - така важна за оптималното изграждане и функциониране не само на костите, но и на целия опорно-двигателен апарат. Съдържа естествени салицилати (безвредни природни аналози на аспирина), в добре поносими за организма форми. Те способстват за поддържане на защитните сили на организма, за подвижността на ставите, мускулите и сухожилията. Продуктът благоприятства и естественото отстраняване на отпадните продукти от обмяната през жлъчката и бъбреците, както и поддържането на нормално равнище на пикочната киселина в кръвта. Съдържа фитоантиоксиданти, които подкрепят естествената устойчивост на организма към различни фактори от външната и вътрешната среда., както и физическата издръжливост, вкл. при спортисти.

Употреба. "Фитоартрин" винаги се приема разреден с вода или хладен билков чай, на гладно. За лица над 12 години - по 1 чаена лъжичка (равна на 80-100 капки), сутрин и/или вечер. Продуктът се съчетава добре с масажи и употреба на крема "Ревулзофит" и/или бани с "Магнезий за бани". Уместна е и паралелната вътрешна употреба на хранителните добавки "Релаксанал" и "Супермагнезий".

ОПАКОВКА: Флакон 100 мл.

6,90 лв.
Dodaj u korpu
Molim Vas izaberite:
ФИТОАРТРИН
Isporuka
Isporuka

Всички поръчки се обработват до 7 работни дни и се доставят на следващия работен ден или според графика на Econt/Speedy.

Поръчките до офис на Econt и Speedy трябва да бъдат приети до 7 работни дни от датата на пристигане в отбелязания офис. След изтичането на този срок, поръчката се анулира и връща към подател.

В редки случаи при недостатъчна наличност на заявените продукти, може да се получи забавяне или отлагане на доставката, като клиентът се уведомява от служител на Веридия 21 за забавянето чрез обаждане по телефона. Веридия 21 не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката.

Slični proizvodi
Brza porudžbina Bez registracije
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!