SR
BG SR

НЕВРОБАЛАНС

НЕВРОБАЛАНС

 
Подкрепя бързо и качествено функциите на нервната и сърдечно-съдовата система, обмяната на веществата и пречистването на организма.

 

 
Концентрирана прахообразна добавъчна формула. Съдържа аминокиселини - предшественици на неврохормоните и спомагателни витамини и минерали. Подкрепя бързо и качествено функциите на централната и вегетативна нервна система, сърцето и кръвоносните съдове. Способства за адаптиране при умствени и емоционални натоварвания. За нормален сън. Допринася за нормалната обмяна на веществата и елиминирането на отпадните продукти. Осигурява дълготрайна жизненост, включително в напреднала възраст.
 
Начин на употреба: По 2,5-5 g. (1-2 чаени лъжички), наведнъж или на два пъти, особено вечер. Разтваря се поне в 100 мл вода (за предпочитане топла) или натурален сок (но не с кафе, мляко или калциеви добавки). 
21,00 лв.
Dodaj u korpu
Molim Vas izaberite:
НЕВРОБАЛАНС
Isporuka
Isporuka

Всички поръчки се обработват до 7 работни дни и се доставят на следващия работен ден или според графика на Econt/Speedy.

Поръчките до офис на Econt и Speedy трябва да бъдат приети до 7 работни дни от датата на пристигане в отбелязания офис. След изтичането на този срок, поръчката се анулира и връща към подател.

В редки случаи при недостатъчна наличност на заявените продукти, може да се получи забавяне или отлагане на доставката, като клиентът се уведомява от служител на Веридия 21 за забавянето чрез обаждане по телефона. Веридия 21 не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката.

Slični proizvodi
Brza porudžbina Bez registracije
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!