SR
BG SR

ИМУНОВЕРИН

ИМУНОВЕРИН

Добавка за нормален имунен баланс и метаболизъм.

 

Поддържа нормалната устойчивост на костите, ставите и дейността на щитовидната жлеза. Съвременна формула според нови научни данни. Балансиращата роля на цинка за имунната система се подпомага от аминокиселините лизин и хистидин и от витамин В3, за ролята на органичната сяра (MSM) при детоксинирането и за свойствата на микроелементите манган, мед, йод и бор в противомикробната и антиоксидантната защита (освен установената им роля за костите, ставите и дейността на жлезите и нерввната система). Лесно усвояващ се продукт без алкохол, с подслаждане без захар (с растителен глицерин)

 

Начин на употреба:

за възрастни: 1-2 пъти на ден по една чаена лъжичка (5-10 мл)

за деца над 7 години: 1-2 пъти на ден по половин чаена лъжичка (2,5-5 мл)

 

 

ОПАКОВКА: Флакон 125 мл.

19,50 лв.
Dodaj u korpu
Molim Vas izaberite:
ИМУНОВЕРИН
Isporuka
Isporuka

Всички поръчки се обработват до 7 работни дни и се доставят на следващия работен ден или според графика на Econt/Speedy.

Поръчките до офис на Econt и Speedy трябва да бъдат приети до 7 работни дни от датата на пристигане в отбелязания офис. След изтичането на този срок, поръчката се анулира и връща към подател.

В редки случаи при недостатъчна наличност на заявените продукти, може да се получи забавяне или отлагане на доставката, като клиентът се уведомява от служител на Веридия 21 за забавянето чрез обаждане по телефона. Веридия 21 не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката.

Slični proizvodi
Brza porudžbina Bez registracije
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!