SR
BG SR

БИЛКОВ КРЕМ ЕХИНАЦЕЯ

Билков крем Ехинацея:

Крем за гладка кожа

 

С натурален екстракт от пурпурна ехинацея. Съдържащите се в него съставки са богати на широка гама от полезни биологичноактивни вещества: гликозиди (ехинакозиди), флавоноиди, фитостероли, етерично масло с терпеноиди, мастни киселини, витамини и други. Установено е, че маслено разтворимите ехинацейни извлеци подкрепят нормалното възстановяване на тъканите. Те и другите съставки действат като комплекс за подкрепа на доброто състояние на кожата. Може да се използва за поддържане и на региони като устни, ушни миди и клепачи.  Много добре се съчетава или редува с етеричномаслените кремове „Генерофит” и „Герофит”.

Употреба: Съответните кожни повърхности се третират с крем Ехинацея чрез леко намазване с крема, 1-3 пъти дневно. Намазаните участъци не се мият или избърсват в течение най-малко на 1 час. Поради отсъствието на дестилационни етерични масла, животински и пчелни съставки, кремът може да се прилага и от лица, свръхчувствителни към тези продукти.обновяване на кожата, .

Крем в кутийки по 35 мл.

5,80 лв.
Dodaj u korpu
Molim Vas izaberite:
БИЛКОВ КРЕМ ЕХИНАЦЕЯ
Isporuka
Isporuka

Всички поръчки се обработват до 7 работни дни и се доставят на следващия работен ден или според графика на Econt/Speedy.

Поръчките до офис на Econt и Speedy трябва да бъдат приети до 7 работни дни от датата на пристигане в отбелязания офис. След изтичането на този срок, поръчката се анулира и връща към подател.

В редки случаи при недостатъчна наличност на заявените продукти, може да се получи забавяне или отлагане на доставката, като клиентът се уведомява от служител на Веридия 21 за забавянето чрез обаждане по телефона. Веридия 21 не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката.

Slični proizvodi
Brza porudžbina Bez registracije
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!