SR
BG SR

БИЛКОВ КРЕМ РЕВУЛЗОФИТ

Билков крем Ревулзофит:

За масажиране и подкрепа на естествената циркулация


Натуралният извлек от айваджива (червен корен) действа поддържащо на нормалните клетъчни структури.  Това в продукта се допълва от присъстващите в продукта етерични масла от лавандула, бор, евкалипт, босилек и хвойна. Маслата от розмарин и джинджифил освежават, а ветиверът подкрепя кожната физиология. Сусамовото масло е добър носител, способстващ за трофичните процеси. Съдържащите се в крема “Ревулзофит” екстракти и етерични масла са богати на широка гама от биологично активни вещества: терпени и терпенови алкохоли ( линалол, алфа-терпинеол, борнеол, 1,8-цинелол, гераниол, цитронелол, цинеол и др.), естери (линалил ацетат, борнил ацетат), смоли, органични киселини, алканин и други. Те взаимно допълват активността си и действат като комплекс с бързо настъпващ и дълготраен ефект. Съчетава се добре с "Магнезий за бани" и вътрешна употреба на хранителните добавки "Супермагнезий" и "Фитоартрин".
Препоръчва се за кондиционален масаж, с цел поддържане на добрата обща и спортна форма, както и за локално приложение за акупресура на биологично активни зони, според съответните указания на специалиста.

Употреба: Прилага се чрез активно втриване до пълно попиване в кожата около съответните зони, 1-3 пъти на ден, особено вечер преди лягане. Поради отсъствието на животински, млечни и пчелни съставки, кремът може да се прилага и от лица, свръхчувствителни към тези продукти.

Кремът е с 5 отличия (златни и сребърни медали) на наши и международни изложения на иновациите.

Крем в кутийки по 35 мл.

7,30 лв.
Dodaj u korpu
Molim Vas izaberite:
БИЛКОВ КРЕМ РЕВУЛЗОФИТ
Isporuka
Isporuka

Всички поръчки се обработват до 7 работни дни и се доставят на следващия работен ден или според графика на Econt/Speedy.

Поръчките до офис на Econt и Speedy трябва да бъдат приети до 7 работни дни от датата на пристигане в отбелязания офис. След изтичането на този срок, поръчката се анулира и връща към подател.

В редки случаи при недостатъчна наличност на заявените продукти, може да се получи забавяне или отлагане на доставката, като клиентът се уведомява от служител на Веридия 21 за забавянето чрез обаждане по телефона. Веридия 21 не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката.

Slični proizvodi
Brza porudžbina Bez registracije
Vaša porudžbina je poslata. Pozvaćemo Vas za dodatne informacije!