СУПЕРМАГНЕЗИЙ

СУПЕРМАГНЕЗИЙ

Съдържа най-често недостигащите в съвременния организъм минерали (магнезий, калий, цинк) и вит. В6. Подкрепя дейността на нервната система и съня; подпомага нормалната функция на сърцето, кръвоносните съдове, жлезите, ставите и имунитета; леко разхлабва.


 

Продукт с висока чистота, с магнезий, калий и цинк, в най-лесно усвоимите форми и с добавка на вит. В6 и растителен глицерин (не разваля зъбите, подходящ е и за диабетици).

Магнезият е най-дефицитният минерал при болшинството съвременни хора, тъй като масовите храни го съдържат недостатъчно, а съвременния начин на живот ускорено го изразходва.   Оптималното му ниво способства за нормална обмяна на веществата, за нервната, сърдечносъдовата и мускулната дейност, чревната перисталтика, костната и ставна структури и функциите на имунната система. Продуктът също спомага за естественото пречистване на организма от тежки метали, радиоактивни елементи, флуор, токсични лекарства, аспартам и др.

Важно е да се знае, че при липса на достатъчно магнезий, добавъчният калций не се усвоява добре и може повече да навреди, отколкото да помогне. От друга страна, калият действа еднопосочно с магнезия по отношение на нервната и сърдечносъдовата системи. Цинкът и вит.В6 в продукта допълват действието върху нервите, обмяната на веществата, съединителната тъкан и имунитета, както и допринасят за здравето на кожата, ноктите и косата. 

Цялостният минерално-витаминен комплекс сполучливо допълва адекватните диетични и билкови въздействия, физикалните и психотерапевтичните методи, както и тренировъчните програми.

Вътрешна употреба: Пие се по 1-4 ч.л. на ден, вкл. вечер, на гладно, с поне 50 мл вода или натурален сок. Добре се съчетава с витамини от В-група (вкл. бирена мая) , както и с билкови продукти - Релаксанал, Биостил-1 и 2.

Външна употреба: За разтривки и компреси, след разреждане с нехлорирана вода в примерно съотношение 1:3 (например, за около 100 мл. се вземат 25 мл. "Супермагнезий" и 75 мл. вода). Добре се съчетава с разтвора "Магнезий за бани" и с крема "Ревулзофит".


Опаковки - по 200 мл.

10,90 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 10,90 лв.
Моля, изберете:
Доставка
Доставка