BG
BG SR

СУПЕРМАГНЕЗИЙ

СУПЕРМАГНЕЗИЙ

Съдържа най-често недостигащите в съвременния организъм минерали (магнезий, калий, цинк) и вит. В6. Подкрепя дейността на нервната система и съня; подпомага нормалната функция на сърцето, кръвоносните съдове, жлезите, ставите и имунитета; леко разхлабва.


 

Продукт с висока чистота, с магнезий, калий и цинк, в най-лесно усвоимите форми и с добавка на вит. В6 и растителен глицерин (не разваля зъбите, подходящ е и за диабетици).

Магнезият е най-дефицитният минерал при болшинството съвременни хора, тъй като масовите храни го съдържат недостатъчно, а съвременния начин на живот ускорено го изразходва.   Оптималното му ниво способства за нормална обмяна на веществата, за нервната, сърдечносъдовата и мускулната дейност, чревната перисталтика, костната и ставна структури и функциите на имунната система. Продуктът също спомага за естественото пречистване на организма от тежки метали, радиоактивни елементи, флуор, токсични лекарства, аспартам и др.

Важно е да се знае, че при липса на достатъчно магнезий, добавъчният калций не се усвоява добре и може повече да навреди, отколкото да помогне. От друга страна, калият действа еднопосочно с магнезия по отношение на нервната и сърдечносъдовата системи. Цинкът и вит.В6 в продукта допълват действието върху нервите, обмяната на веществата, съединителната тъкан и имунитета, както и допринасят за здравето на кожата, ноктите и косата. 

Цялостният минерално-витаминен комплекс сполучливо допълва адекватните диетични и билкови въздействия, физикалните и психотерапевтичните методи, както и тренировъчните програми.

Вътрешна употреба: Пие се по 1-4 ч.л. на ден, вкл. вечер, на гладно, с поне 50 мл вода или натурален сок. Добре се съчетава с витамини от В-група (вкл. бирена мая) , както и с билкови продукти - Релаксанал, Биостил-1 и 2.

Външна употреба: За разтривки и компреси, след разреждане с нехлорирана вода в примерно съотношение 1:3 (например, за около 100 мл. се вземат 25 мл. "Супермагнезий" и 75 мл. вода). Добре се съчетава с разтвора "Магнезий за бани" и с крема "Ревулзофит".


Опаковки - по 200 мл.

10,90 лв.
добави в количката
Моля, изберете:
СУПЕРМАГНЕЗИЙ
Доставка
Доставка

Всички поръчки се обработват до 7 работни дни и се доставят на следващия работен ден или според графика на Econt/Speedy.

Поръчките до офис на Econt и Speedy трябва да бъдат приети до 7 работни дни от датата на пристигане в отбелязания офис. След изтичането на този срок, поръчката се анулира и връща към подател.

В редки случаи при недостатъчна наличност на заявените продукти, може да се получи забавяне или отлагане на доставката, като клиентът се уведомява от служител на Веридия 21 за забавянето чрез обаждане по телефона. Веридия 21 не гарантира изрично наличността на стоката към момента на приключване на поръчката.

Подобни продукти
Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!